Tast de brou

Taller presentació de Brou de lletres:  dimecres 18 i/o 25 de juliol a les 7 de la tarda

Brou de lletres és un projecte de dinamització de lectures a partir d’unir contes il·lustrats i novel·les. Els actors en som les bibliotecàries, nens i adults que volen gaudir del gust per la lectura i el plaer de compartir-la.

A cada sessió t’explicarem 6 àlbums il·lustrats i les novel·les que els complementen.

Adreçat a públic de 0 a 99 anys. Nombre màxim de participants: 30 per sessió . Inscripcions: a la Biblioteca, a partir de 3 de juliol.

Lloc: Biblioteca de Piera

Preu: Gratuït

 

EXPOSICIONS

Brou de lletres

Durada: del 18 de juny al 31 de juliol al vestíbul de la Biblioteca

Brou de lletres és un projecte de presentació d’àlbums il·lustrats i novel·les.

Els actors en som les bibliotecàries, nens i adults que volen gaudir del gust per la lectura i el plaer de compartir-la.

Endut les propostes-pack que hem cuinat per tu i si vols conèixer les novetats apuntat als tallers de juliol.

Organitza: Biblioteca de Piera

 

Lola Anglada. Memòria 1892-1984

Durada: Del 26 de juny al 17 de juliol a la Sala d’Actes de la Biblioteca.

La mostra, que fa un repàs de la trajectòria artística i vital de la Lola Anglada, és una adaptació de l’exposició-homenatge que va acollir el recinte de l’Escola Industria fins el gener de 2016 i està basada en el llibre Lola Anglada. Memòria 1892-1984 de les autores Núria Rius i Teresa Sanz.

Lola Anglada va ser la il·lustradora catalana més prolífica de la primera meitat del segle XX i la primera dibuixant professional de Catalunya i d’Espanya. Artista polifacètica, a banda de dibuixant il·lustradora, també va ser escriptora, decoradora, pintora, ceramista i escultora.

Organitza: Diputació de Barcelona. Gabinet de Premsa i Comunicació

 

Retrats de la paraula

Durada: De l’1 al 30 d’agost a la Sala d’Actes de la Biblioteca

En paraules de l’autor “La proposta, és el retrat, en l’estat més pur, proper, en blanc i negre; he escollit aquest enfoc per la proximitat, descobrir a la persona, on es veu més despullat, sincer, la solitud entre ell i jo, ens ensenya e jo més tímid o extravertit, el que s’amaga o es mostra al món, sense jocs ni muntatges”. La majoria dels fotografiats són escriptors, altres són periodistes, il·lustradors però tots ells amb el denominador comú del llibre com a mitjà d’expressió en algun moment de la seva vida.

Organitza: Carles Rodríguez Marín