Aula d’estudi

Aula d’estudi

El servei entrarà en funcionament dissabte 22 de maig i romandrà a disposició de les persones estudiants majors de 16 anys fins al dia 20 de juny

Aquesta setmana obrirà l’aula d’estudi, un servei consolidat que s’ofereix durant l’època d’exàmens i que cada cop compta amb més persones usuàries. L’aula està adreçada a estudiants de més de 16 anys que estiguin cursant ESO, batxillerat, cicles formatius o estudis universitaris o que necessitin estudiar per a concursos d’oposicions.

El servei romandrà a disposició de la ciutadania fins al proper 20 de juny. Durant aquest període, la Biblioteca de Piera ampliarà el seu horari i comptarà amb monitoratge que oferirà suport als i les estudiants per a resoldre els seus dubtes i vetllar perquè les persones usuàries puguin tenir un espai d’estudi tranquil i agradable.

Pel que fa a l’horari, els dissabtes l’aula obrirà de 15.30 a 20.30 hores i els diumenges durant tot el dia, de 10 a 14 hores i de 15.30 a 20.30 hores. La resta de la setmana, els estudiants podran fer ús dels espais que ofereix la biblioteca en el seu horari habitual.