divendres 1 de juny – 19 h
Jardins musicals

Presentació del festival Jardins musicals
“Jardins musicals” neix a Piera amb l’objectiu d’ampliar l’oferta cultural aquesta població de la comarca de l’Anoia i el seu entorn. En la primera edició, oferirà tres concerts de repertori clàssic en dies consecutius (19, 20 i 21 de juliol). El primer i l’últim seran dos recitals lírics a càrrec de veus destacades amb acompanyament de piano, mentre que el central serà un espectacle de ballet amb música en directe a càrrec d’un quartet de corda amb flauta travessera. Els concerts tindran lloc en els jardins de tres cases senyorials particulars del poble i estaran presentats per Marcel Gorgori i Roger Alier.

Preu: Gratuït
Organitza: Associació Piera Cultura


dissabte 2 de juny – 7 h
Descobrim la Garrotxa

Sortida cultural
La comarca de la Garrotxa és coneguda pels seus magnífics paisatges naturals i pels seus pobles amb encant. La proposta ens apropa al nucli de Santa Pau declarat Conjunt Historicoartístic en el qual es preserva el caràcter medieval del municipi entre muralles i carrers estrets i al paratge natural de La Fageda on farem un tomb en carruatge i visitarem la Cooperativa La Fageda (productora de iogurts, postres, gelats i melmelades), un projecte social que té per objectiu millorar la qualitat de vida i promoure la integració social de persones de col·lectius vulnerables.
Nombre màxim de participants: 46. Inscripcions: a la biblioteca, del 14 al 25 de maig

Preu: 49,15€ / jubilats: 47,65€ (inclou entrades, dinar i transport)
Organitza: Biblioteca de Piera

dimarts 5 – 17.30 h
La pissarra de les lletres

Taller infantil
Creus que quedaria bé una pissarra a la teva habitació on fer dibuixos i aprendre a escriure les lletres i les primeres paraules? En aquest taller les lletres són les protagonistes i per això volem que t’emportis una pissarra ben bonica feta per tu mateix o escriure i dibuixar el que més t’agradi.
Adreçat a nens i nenes de 2 a 5 anys. Nombre màxim de participants: 12. Inscripcions: a la Biblioteca, a partir del 22 de maig.

Preu: Gratuït
Organitza: Biblioteca de Piera


dimecres 6 – 18 h
Contes a la biblioteca

Hora del conte
Vine a gaudir d’una tarda plena de contes explicats des de la màgia dels titelles. Els alumnes de 6è de l’escola les Flandes es van preparar una presentació de contes per fer a l’aula, dirigits a nens i nenes de totes les edats.
Els hi han quedat tan bé que els hem volgut compartir amb vosaltres. Amb titelles fets pels mateixos alumnes.

Preu: Gratuït
Organitza: Escola Les Flandes

divendres 8 – 18 h
Club literatura i cinema :Soldats de Salamina

Preu: Gratuït, amb subscripció al club.
Organitza: Biblioteca de Piera


dimarts 12 – 19 h
Xerrada: Noves tecnologies, camps electromagnètics i salut. Com reduir el seu impacte en infants i adults

Convivim amb molts dispositius i tecnologies que ens faciliten la vida, però que generen camps elèctrics, magnètics, electromagnètics i radiofreqüències. Sovint hi estem exposats moltes hores al dia, i segons l’OMS la contaminació electromagnètica no és innòcua. Amb l’Anna Font (psicòloga i experta en malalties ambientals) veurem com ens afecta i com reduir l’exposició individual i col·lectiva identificant les fonts emissores visibles i les amagades, com detectar-les, com millorar els nostres hàbits, i mesures de protecció per a la població general i per a les persones vulnerables i sensibles.

Preu: Gratuït
Organitza: Biblioteca de Piera


dimarts 12 – 17.30 h
Club de lectura infantil: El islote de los perros

Preu: Gratuït, amb subscripció al club
Organitza: Biblioteca de Piera

dimecres 13 – 18 h
Espectacle infantil: Màgia a la Biblioteca

Presentem un espectacle ple de màgia i diversió per acomiadar el curs i donar la benvinguda a l’estiu. Un espectacle molt especial…. on… direm adéu a la Rusqui i….qui sap! Potser ens endurem una gran sorpresa. A l’acabar coca i xocolata per tothom.
No cal inscripció prèvia.

Preu: Gratuït
Organitza: Biblioteca de Piera

dijous 14 – 17.30 h
Club de lectura juvenil: L’illa de les cartes perdudes

Preu: Gratuït, amb subscripció al club.
Organitza: Biblioteca de Piera


dijous 14 – 18 h
Xalem amb… Oriol Canosa
Trobada amb escriptors juvenils

Oriol Canosa (Tarragona, 1975), és autor de literatura infantil i juvenil i llibreter. Ha publicat també contes i ha col·laborat en revistes com Cavall Fort o Petit Sàpiens. A banda de les publicacions destinades al públic infantil, és l’autor d’una Guía de bolsillo para personas inquietas sobre temes socials i ambientals. El juny del 2014 va obrir amb les seves sòcies Maite Sánchez i Maite Cusó la llibreria Pebre Negre especialitzada en literatura infantil i juvenil i en gastronomia. Quan es cansa dels llibres, surt a caminar. De moment, ja ha creuat Europa a peu un parell de vegades. L’Oriol conversarà amb els joves lectors de la biblioteca.

Preu: Gratuït

dimarts 19 – 18.30 h
Club de lectura: Los amores imprudentes

Preu: Gratuït, amb subscripció al club.
Organitza: Biblioteca de Piera