Club de Literatura i Cinema

Alta fidelidad Trobada  dels membres del Club Literatura i Cinema per comentar el llibre i l’adaptació cinematogràfica de Forrest Gump. Moderat per Joan Millaret.

Club de Literatura i Cinema

Alta fidelidad Trobada  dels membres del Club Literatura i Cinema per comentar el llibre i l’adaptació cinematogràfica que se n’ha fet. Moderat per Joan Millaret.

Club de Literatura i Cinema

El silencio de los corderos Trobada  dels membres del Club Literatura i Cinema per comentar el llibre i l’adaptació cinematogràfica que se n’ha fet. Moderat per Joan Millaret.

Club de Literatura i Cinema

Agost Trobada  dels membres del Club Literatura i Cinema per comentar el llibre i l’adaptació cinematogràfica que se n’ha fet. Moderat per Joan Millaret.

Club de Literatura i Cinema

el gran quadern Trobada  dels membres del Club Literatura i Cinema per comentar el llibre i l’adaptació cinematogràfica que se n’ha fet. Moderat per Joan Millaret.

Club Llegir el Teatre

Trobada del Club de Lectura “Llegir el Teatre” amb el comentari de l’obra  “El gran mercado del mundo”.

Club de literatura i Cinema

La librería Trobada  dels membres del Club Literatura i Cinema per comentar el llibre i l’adaptació cinematogràfica que se n’ha fet. Moderat per Joan Millaret.

Club de literatura i Cinema

Moby Dick Trobada  dels membres del Club Literatura i Cinema per comentar el llibre i l’adaptació cinematogràfica que se n’ha fet. Moderat per Joan Millaret.

Club de Lectura

Trobada dels participants al club per comentar el llibre La lladre de llibres. Moderat per Vicenç Ventura

El Club dels maleïts

Club de lectura infantil (4t i 5è primària) Trobada dels nens que hi participen per comentar i descobrir els enigmes plantejats a propòsit de la lectura  del llibre…