Club de Literatura i Cinema

Agost Trobada  dels membres del Club Literatura i Cinema per comentar el llibre i l’adaptació cinematogràfica que se n’ha fet. Moderat per Joan Millaret.

Club de Literatura i Cinema

el gran quadern Trobada  dels membres del Club Literatura i Cinema per comentar el llibre i l’adaptació cinematogràfica que se n’ha fet. Moderat per Joan Millaret.

Club de literatura i Cinema

La librería Trobada  dels membres del Club Literatura i Cinema per comentar el llibre i l’adaptació cinematogràfica que se n’ha fet. Moderat per Joan Millaret.

Club de literatura i Cinema

Moby Dick Trobada  dels membres del Club Literatura i Cinema per comentar el llibre i l’adaptació cinematogràfica que se n’ha fet. Moderat per Joan Millaret.

Club de Literatura i Cinema

Assassinat a l’Orient Express Trobada  dels membres del Club Literatura i Cinema per comentar el llibre d’A. Christie i l’adaptació cinematogràfica que se n’ha fet. Moderat per Joan Millaret.

Club de Literatura i Cinema

El imperio del sol Trobada  dels membres del Club Literatura i Cinema per comentar el llibre de J.G. Ballard i l’adaptació cinematogràfica que se n’ha fet. Moderat per Joan Millaret.

3 dies més de cine

Norman, el hombre que lo conseguía todo Tercera i darrera sessió del cicle. Un home de negocis d’estar per casa, es fa amic d’un jove polític. Una pel·lícula…

3 dies més de cine

Paula Segona sessions cinematogràfica del cicle. A l’Alemanya de primers del S.XX, la jove artista Paula Becker està decidia a seguir les seves pròpies normes, rebutja les convencions…

3 dies més de cine

Maravillosa familia de Tokio Primera de les tres sessions cinematogràfiques que es podran veure durant tres dies seguits. Els tres fills d’una paralles que s’apropa als 50 anys…

La travessa dels Òscars

Concurs Amb la recent nominació dels Òscar 2019, es podrà participar en aquest concurs on guanyarà qui encerti més categories d’acord amb els premis que seran lliurats per…